Tko smo?

Već više od 20 godina, DENTICRO ordinacija dentalne medicine, smještena u Rijeci, pruža vrhunske stomatološke usluge svojim pacijentima prilagođavajući se njihovim željama i potrebama.
Individualni pristup prema svakom pacijentu, permanentno praćenje najnovijih metoda i
tehnologija u liječenju zuba i zubnih struktura, te dugoročni odnos sa pacijentima utemeljen
na dugogodišnjem povjerenju odlika su koju DENTICRO ordinacija provodi u svakodnevnom
radu.

Vlasnica i doktorica medicine Sonja Rukavina Mihelčić u suradnji sa svojim zaposlenicima i suradnicima nudi kompletne stomatološke usluge svojim pacijentima, a sve u cilju savršene estetike i funkcionalnosti.
Komunikacija sa pacijentima odvija se na njihovom jeziku, a cjelokupna profesionalnost i odnos prema radu DENTICRO tima, rezultira kontinuiranim preporukama zadovoljnih pacijenata.

Zašto Denticro?

Zbog iskustva, zbog povjerenja, zbog kvalitete.

Prilikom prvog posjeta pregledamo, saslušamo Vas pa predlažemo. Pacijenti su svakodnevno preplavljeni informacijama o raznovrsnim mogućim postupcima koji se danas mogu obavljati u stomatološkim ordinacijama, od klasičnih do najsuvremenijih kompjutorski potpomognutih implantoloških i protetskih zahvata.

U takvim trenucima važno je imati stomatologa koji će Vam jasno obrazložiti i uputiti Vas o onim postupcima koji najbolje odgovaraju Vašim potrebama. Nakon individualnih pojašnjenja mogućih, te rješavanja ponekad nemogućih terapijskih postupaka uz foto demonstraciju, donosi se zajednička odluka kada i kako obaviti pojedine zahvate.

U procesu liječenja poštujemo Vaše vrijeme, Vaše obveze, te nastojimo maksimalno izaći u susret.

Kontaktirajte nas i dogovorite termin. Tu smo zbog Vas.

Vaš Denticro tim

dr. Sonja Rukavina Mihelčić

Vlasnik i stomatolog

Vlasnik i glavni stomatolog Denticro stomatološke ordinacije dr. Sonja Rukavina Mihelčić uljepšava osmijehe svojim klijentima od 1991. godine kada je i diplomirala stomatologiju na Sveučilištu u Rijeci. Svake godine sudjeluje u brojnim studijama i znanstvenim skupovima, te je aktivna u području stomatoloških znanosti, čime iz godine u godinu obogaćuje svoju profesionalnu karijeru. “Najbolji pokazatelj uspješnosti meni kao stomatologu predstavljaju stalni klijenti koji niz godina odabiru upravo Denticro stomatološku ordinaciju kao kontinuiranu stanicu za svoje zdravlje”. Njezino poznavanje talijanskog i engleskog jezika omogućuje opušten i prijateljski odnos sa klijentima.

Paula Frančišković

Asistent

Medicinski tehničar Paula Frančišković pobrinut će se da Vaš posjet stomatologu doživite kao ugodno iskustvo. Rođena je 28 siječnja 1987, a medicinsku školu završava 2005. godine od kada upotpunjava Denticro tim svojim znanjem i vještinama.

Valter Kenda

Zubni tehničar

Zubni tehničar, Valter Kenda je suradnik i partner Denticro ordinacije. 1990. godine stječe diplomu nakon koje je kontinuirano nadograđivao svoje znanje raznim tuzemnim i inozemnim edukacijama. Od 2003. godine vlasnik je moderno uređenog zubnog laboratorija koji izvodi sve vrste protetskih radova, od klasičnih do kompjuterski potpomognutih radova.

DIPLOME

POŠALJITE UPIT ILI NAS KONTAKTIRAJTE NA (+385)98 424 434

 

KONTAKT


Telefon (+385) 051 217 653
Mobitel (+385) 98 424 434
E-mail s.rukavinamihelcic@gmail.com

RADNO VRIJEME


Pon, Sri, pet - od 9-15
Uto, čet - od 12-20
Po dogovoru
NEWSLETTER
SIGN UP
 

KONTAKT


Telefon (+385) 051 217 653
Mobitel (+385) 98 424 434
E-mail s.rukavinamihelcic@gmail.com

RADNO VRIJEME


Pon, Sri, pet - od 9-15
Uto, čet - od 12-20
Po dogovoru
NEWSLETTER
SIGN UP