ESTETSKA STOMATOLOGIJA

Generalni naziv za sve dentalne radove koji se baziraju na poboljšanju zubne estetike, bilo promjeni njihove boje, oblika, pozicije, izgleda ili veličine.
Dugogodišnjim iskustvom i stalnom edukacijom nastojimo Vas uputiti u sve mogućnosti koje pruža ova grana dentalne medicine, a Vi nam svakodnevno svojim oduševljenjem, vraćate sav uloženi trud.

ZUBNE LJUSKICE

Nakon minimalnog brušenja prednje strane zuba (0,6 mm), u laboratoriju se izvode tanke prozirne ali izrazito čvrste ljuske, koje se poslije posebnom adhezivnom tehnikom prilijepe na zube pacijenta.

Neki od postupaka estetske stomatologije koje koristimo u ordinaciji su:

Mi u ordinaciji često koristimo direktno lijepljenje konfekcijskih kompozitnih ljuski, sistema Edelweiss. Ljuske su prozirne, a željena boja se postiže paletom kompoozita u raznim bojama. Pacijent već nakon 30 minuta dobiva prepravljen željeni oblik i boju zuba. Ljuskice se mogu izvoditi na jednom zubu, više njih ili pak na cijeloj zubnoj fronti.

Treba naglasiti da su troškovi ovakvog rada znatno smanjeni.

 

Kontaktirajte nas i provjerite jeste li i Vi kandidat za ovakav postupak.

 

IZBJELJIVANJE

 je vrlo tražen postupak izbjeljivanja zuba. Dajemo prednost izbjeljivanju u ordinaciji, gdje se koriste točno određene koncentracije i dužina djelovanja izbjeljivačkog sredstva.

Cijeli postupak je siguran i učinkovit, a jedini neželjeni efekt koji pacijent može imati je blaga osjetljivost na termičke podražaje tijekom sljedećih nekoliko dana. U svakom slučaju, pacijenta uputimo kako neželjene efekte svesti na minimum.

 U ordinaciji koristimo Ultradent proizvode koji sadrže maksimalno dozvoljenu koncentraciju hidrogen peroksida, supstance koja ima izbjeljujući učinak. Kod ovog postupka najčešće se izvode 2 seanse po 20 minuta, gdje se gel želatinozne konzinstencije nanosi direktno iz šprice.

Važno je naglasiti da je ovo učinkovit, siguran i bezbolan postupak kojim se postižu nevjerojatni rezultati u iznimno kratkom vremenu. 

Ponekad je tako malo potrebno za savršeno bijeli osmijeh!

POŠALJITE UPIT ILI NAS KONTAKTIRAJTE NA (+385)98 424 434

 

KONTAKT


Telefon (+385) 051 217 653
Mobitel (+385) 98 424 434
E-mail s.rukavinamihelcic@gmail.com

RADNO VRIJEME


Pon, Sri, pet - od 9-15
Uto, čet - od 12-20
Po dogovoru
NEWSLETTER
SIGN UP
 

KONTAKT


Telefon (+385) 051 217 653
Mobitel (+385) 98 424 434
E-mail s.rukavinamihelcic@gmail.com

RADNO VRIJEME


Pon, Sri, pet - od 9-15
Uto, čet - od 12-20
Po dogovoru
NEWSLETTER
SIGN UP